Data: 2004-04-11 17:20:54
Temat: Re: krokiety
Od: "i...@p...onet.pl" <i...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja robie mroze zawsze z panierka bez pieczenia. Podsmazane moga pozniej sie
mocno przypiec. Iwona
Użytkownik "Anet" <a...@t...net> napisał w wiadomości
news:c55sbt$dhu$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Zrobiłam za dużo krokietów z pieczarkami i żółtym serem. Nadmiar chcę
> zamrozić, tylko jak?
> 1.Bez panierki - dużo roboty przy ponownej chęci spożycia
> 2.Z panierką ale nie smażone - czy to w ogóle wchodzi w rachubę?
> 3.Z panierką ale usmażone. - nie wiem czy panierka przy odsmażaniu się nie
> spali.
>
> Aneta z górą krokietów
>
>
>
|