Data: 2004-07-17 15:53:06
Temat: Re: kruche w robocie?
Od: Sabinka <s...@t...tuniema.pf.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 17 Jul 2004 17:31:17 +0200, "Konrad Brywczyński"
<k...@b...tk> wrote:
>hehe, ja mam właśnie ciepłe dłonie i ostatnio nawet namawiałem żonę,
>żeby zagniotła kruche po przesiekaniu przeze mnie, ale jednak sam
>musiałem. Chodzi o to, by szybko naprawdę. Byle posklejać kawałeczki
>posiekanego ciasta i tyle.
No dobra :) Juz raz sie kiedys za kruche bralam i cos mi wtedy nie
poszlo i pewnie dlatego mam uraz :) Ale to bylo ciasto laczone z
jakims innym i chyba to drugie mi nie wyszlo :)
>Na marmurze pewnie że ciasto ma chłodniej. Ale bez marmuru też się da. ;0
Ale jak ladnie ciasto odchodzi od marmuru! :)
To ide sie zastanawiac czy piec dzis czy jutro :D
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl
|