« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-10-05 18:44:53
Temat: kuchnia z termoobiegiemkilka dni temu stalem sie posiadaczem takowej - Amica soft line i szereg
cyferek...
zastanawiam sie do czego moze sie w praktyce przydac termoobieg przy
jakich specjałach najlepiej go używac?
--
pozdr.
Kratylos
http://www.civ.org.pl polskie Centrum Civilization
gg 997163 v k...@j...org
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-10-07 13:11:13
Temat: Re: kuchnia z termoobiegiemtermoobieg powoduje ze temperatura wewnatrz piekarnika jest w calej jego
objetosci taka sama. my w zasadzie wszystko pieczemy z termoobiegiem, no
chyba ze trezba cos podpiec z ktorejs strony to wtedy grzalka dol/gora.
jednak najlepszym wg mnie wynalazkiem jest termosonda.
> zastanawiam sie do czego moze sie w praktyce przydac termoobieg przy
> jakich specjałach najlepiej go używac?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-07 13:17:38
Temat: Re: kuchnia z termoobiegiemno i jeszcze jedno bradzo wazne - przy termoobiegu w zasadzie nie wymaga sie
wstepnego rozgrzewania piekarnika do zadanej temperatury. czas pieczenia i
temperature ... jak to zwykle bywa trzeba okreslic doswiadczalnie, oscylujac
w granicach czasow podanych w instrukcji.
Użytkownik "JJAAGG" <j...@t...pl> napisał w wiadomości
news:ck3fdp$pp2$1@news.onet.pl...
> termoobieg powoduje ze temperatura wewnatrz piekarnika jest w calej jego
> objetosci taka sama. my w zasadzie wszystko pieczemy z termoobiegiem, no
> chyba ze trezba cos podpiec z ktorejs strony to wtedy grzalka dol/gora.
> jednak najlepszym wg mnie wynalazkiem jest termosonda.
>
> > zastanawiam sie do czego moze sie w praktyce przydac termoobieg przy
> > jakich specjałach najlepiej go używac?
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |