Data: 2004-02-02 08:16:26
Temat: Re: kurczak w smietanie jak?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 02 Feb 2004 07:02:27 +0100, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <bvj7ui$r23$1@inews.gazeta.pl>,
> BasiaBjk <b...@q...pl> wrote:
>
>> U?ytkownik Wladyslaw Los napisa?:
>> >
>> > Jest tam do zdobycia i punkt drugi. Jak dot?d nikt nie zuwa?y?.
>>
>> No, pewnie Ci chodzi o to "pieczenie w du?ej ilo?ci mas?a" ;)
>
>Masz racj?, to troch? niejasne. Chodzi o to, ?e dajemy kurczaka do
>brytfanny, dodajemy sporo mas?a i dajemy do piekarnika. Nie to mia?em
>na my?li.
>
>W?adys?a
a co? Te Cwierciakiewiczowa?
trys
K.T. - starannie opakowana
|