Data: 2003-05-28 09:56:18
Temat: Re: kuskus +kapusta
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik waldek napisał:
>>Nie lubie tych ziarenek
>
> =========
> Przecież kminek mięknie w trakcie gotowania? Może za krótko go obrabiasz.
> A co do mielenia, to wystarczy wysypać na deskę i nożem pokołysać po nim
> parę sekund. Takim zaokrąglonym - szefa kuchni.
>
> waldek
> =========
>
>
Wiem ze mieknie, ale za malo. Tak sabo nie cierpie chleba z
kminkiem, do szewskiej pasji mnie doprowadza taki kminek. A
z tym nozem to musze sprobowac. A apropo golonki i kminku
kiedys jadlam golonke bardzo aromatyczna dzieki wlasnie
kminkowi, ona po peklowaniu byla cala posypana kminkiem
mielonym, smakowala bosko :)
A z tym nozem sprobuje, to w cale nie glupi pomysl.
--
Pozdrawiam <- walkie! ->
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony...
|