Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
-for-mail
From: "eM" <...@...c>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: logika sernika, czyli o istocie bytu
Date: Tue, 13 Jul 2004 14:09:53 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 34
Sender: m...@p...onet.pl@81.171.158.34
Message-ID: <cd0muv$kif$1@news.onet.pl>
References: <ccttsu$rnu$1@news.onet.pl> <ccu0pc$rv4$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 81.171.158.34
X-Trace: news.onet.pl 1089724191 21071 81.171.158.34 (13 Jul 2004 13:09:51 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 13 Jul 2004 13:09:51 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:207602
Ukryj nagłówki
"Małgorzatka+" napisala:
> Jednakże gdybyś jednak się zdecydowała na te 6 jaj (choc IMHO jak
> dasz 4 to nie powinno być tragedii) to podeślę sprawdzony przepis na
> prosty i smaczny sernik z serii - zmieszac wszystko i do pieca ;-)
No i jeszcze pytasz? Dawaj tu na grupe ku dobru publicznemu, a jak mi
dwa dodatkowe jajka zostana, bo goscie zaproszeni na jajecznice nie
dopisza, to zrobnie Twoj sernik na 6 jaj bez zmruzenia oka ;-)
> Tylko nie mam pojecia czy on bedzie "wiedeński", ale jest bez spodu,
> z rodzynkami i można go potraktować polewą, więc spełnia Twoje
> kryteria :-)
Kiedy wlasnie mnie o bol glowy przyprawia ta kwestia polewy, spodu i
rodzynek, bo wiedenski nie jest z Wiednia, znaczy nie ma jak trafic i
zapytac u autorytatywnych zrodel. Spod, rodzynki i polewa raz w
przepisach stoja, a drugi raz nie - brak wyraznych rozporządzeń i
przepisow wykonawczych mnie po prostu wykancza ;-).
Pozdrawiam,
eM, ze lzami w oczach ;-)
|