| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.m an.poznan.pl!feedme.news.mediaways.net!fu-berlin.de!uni-berlin.de!glubsche.ukbf .fu-berlin.DE!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: łosos. Date: Mon, 21 Jan 2002 14:33:01 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 16 Message-ID: <3...@z...fu-berlin.de> References: <a2bmhs$112$2@news.tpi.pl> <a2h1ml$s3c$1@sunflower.man.poznan.pl> NNTP-Posting-Host: glubsche.ukbf.fu-berlin.de (160.45.180.154) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: fu-berlin.de 1011619755 34637067 160.45.180.154 (16 17 19) X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Windows NT 5.0; U) X-Accept-Language: de,en,pl,cs,ru Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:92898 Ukryj nagłówki > > A może ktoś ma pomysły co zrobić z wędzonego łososia... bo w dziwny sposób | |
Zobacz także