| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!polnews.pl!not-for-mail From: "Monisiatko" <M...@c...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: losos wedzony - jak? Date: Fri, 16 Nov 2001 10:38:34 +0100 Organization: PolNEWS - http://www.polnews.pl Lines: 19 Message-ID: <0...@p...pl> References: <9t2l1e$ctk$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: swift.atra.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: swift.atra.com.pl 1005903514 5797 194.181.190.181 (16 Nov 2001 09:38:34 GMT) X-Complaints-To: h...@p...pl NNTP-Posting-Date: 16 Nov 2001 09:38:34 GMT X-Original-NNTP-Posting-Host: 195.116.193.131 X-Original-NNTP-Posting-From: ssegw-1.comarch.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:82035 Ukryj nagłówki Z lososia wedzonego najlepszy jest ..... sos do spaghetii. takie jest zdanie | |
Zobacz także