Data: 2004-04-26 10:46:55
Temat: Re: mąki, skóra kurczaka, przypalony omlet
Od: "Wiedźma" <w...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> z tego co czytam to widze ze Montinaq-owcy maja nizla "zabawe" z tym
> IG. Tu IG-40, tam IG-50, a moze 38 albo 52, a z optymalnych robia
> sobie co poniektorzy robia sobie "jaja" bo oni "zycie spedzaja" pzry w
> adze i tabelach :))
>
> Jurek
Mysle ze tak jak na DO- jak sobie na poczatku rozwiejesz watpliwosci, to
potem nie musisz nic liczyc
Tylko trzeba sobie na poczatku dobre nawyki wyrobic, wiec pytam. Zresztą
moze ja wyjatkiem jestem, ale mi liczenie nie przeszkadza, nawet
lubie:-) Lubie byc dokladna, choc czasem mnie to gubi;-p (czas!) Ale
wiem, ze niektorzy stosuje MM wlasnie ze wzgledu na to, ze nic nie musza
liczyc i nie licza. Ja tam przynajmniej na poczatku wole wszystko
wiedziec na tip top:-)
pzd. Wiedzma
|