Data: 2002-07-22 22:40:02
Temat: Re: masa
Od: "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Livia" <n...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ahhr9m$ash$1@news.tpi.pl...
>
>
> > chodzi mi o samą masę!
> > masa jest zbliżona smakiem do karmelowej -toffi.
> > z poważaniem kasia
> >
> >
>
> O ile wiem, to taka mase kajmakowa mozna zrobic gotujac kilka godzin (w
> wodzie oczywiscie) puszke mleka skondensowanego slodzonego (zamknieta :)).
> Potem studzisz, otwierasz i sie zajadasz :))
>
Dokładnie tak. A i jeszcze kija do odganiania lakomczuchów którzy potrafia
tylko sobie znanymi sposobami wyjesc pol puszki zanim zdazysz wyłozyc na
ciasto.
Aga
|