Data: 2005-06-23 02:54:28
Temat: Re: melon
Od: Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett napisał(a):
> Albo, zrobic dziurke, przez nia nasaczyc alkoholem, schlodzic.
>
> MB
o przypomnial mi sie przepis na pijanego arbuza...
niewielki arbuz (wiekszy nie zmiesci sie do lodowki w calosci)...
od gory wycinamy otwor (zostawiamy te zielone bo to bedzie korek)...
beltamy w srodku zeby wyciagnac jak najwiecej wody i miazszu...
ja uzywalem widelca od fondue...
i tak zeby bylo w srodku troszke miejsca...
wlewamy mocy alkohol...
bimber rum spirytus wodke (co tam kto ma)...
czekamy az wchlonie i znowu wlewamy...
jak juz owoc wiecej nie przyjmie wciskamy ten zielony korek i na 24/36
godzin do lodowki...
smak alkoholu sie rozejdzie (powinien) a efekt po polowie takiego
arbuzika zdumiewajacy ;)
Mars
|