Data: 2004-11-27 18:38:16
Temat: Re: mięsko z rosołu?
Od: "JerzyN" <N...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
> Le samedi 27 novembre 2004 ŕ 18:19:33, vous écriviez :
> > Użytkownik Kasia napisał:
> >> mam pytanko - do czego można wykorzystać mięsko wołowe z rosołu
> > Do pierożków, naleśniczków lub zapiekaneczek.
> I do pasztecikow i pasztecikowuniow (1)
Ogólnie wystarczyło wymienic jako nadzionko.
> (1) pasztet sie zdrabnia po pasztecika, ale jak zdrobnic pasztecik ?
Paszteciczek bodajże.
;-)
--
Pozdrawiam, Jerzy
---
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.801 / Virus Database: 544 - Release Date: 04-11-24
|