Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one
t.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: j...@m...com.pl (justy)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: miod pitny
Message-ID: <00cd01c02799$58a8a220$8b8d808b@zakupy>
Date: 26 Sep 00 09:08:33 GMT
References: <8qncn4$76f$1@news.tpi.pl> <8qpl0t$ac5$1@news.tpi.pl>
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
Lines: 26
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:34394
Ukryj nagłówki
email: j...@m...com.pl
----- Original Message -----
From: Magdalena Gierlotka <M...@c...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, September 26, 2000 10:02 AM
Subject: Re: miod pitny
> > Nie iwem czy byl juz poruszany ten temat - szuam przepisu na miod pitny,
> > jakiegos sprawdoznego glownei organoleptycznie :))
>
> Jedyny pyszny sprawdzony przeze mnie organoleptycznie, to półtorak ze
> sklepu. Ale rzeczywiście taki domowy mógłby być lepszy. Czy naprawdę nikt
> nie robił?
> Pozdrawiam
> Magda
>
Od kilku lat mój znajomy produkuje pitne miody. SĄ WYŚMIENITE, AROMATYCZNE i
NIEPOWTARZALNE, a przepisy pochodzą, z tego co mówił, z książki domowy wyrób
win.
Pozdrawiam
justy
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|