Data: 2003-05-23 17:10:36
Temat: Re: mizeria z ogorkow
Od: a...@o...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Użytkownik "vip" <k...@m...com.pl> napisał w wiadomości
> news:bal6ed$n1i$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > już pisałem ja robię na słodko kwaśno proponuję sprobować i nie dodać
> > pieprzu tylko octu lub cytryny i cukru soli minimalnie
> > kiedy dodaję jogurtu soli pieprzu to tylko brakuje mi czosnku i mam
> grecką
> > tyle , że tam rozdrabnia się te zielone :-)))))
> > lampart - jedno i drugie jest dobre ok ?
>
> Moja ciocia robi na slodko wlansie, i dla mnie to zdecydowanie nie to,
> akurat ogorek taki prosto z krzaka ;) z cukrem nie podchodzi mi ...:) ale
> jak widac wielu smakuje:)
>
> Marta
Pyszny jest ogorek przekrojony wzdluz na pol i polany miodem.
Chyba zaraz cos takiego zrobie:)
Alina
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|