Data: 2003-06-06 06:55:50
Temat: Re: mrożenie ciasta
Od: "Luiza Groeneveld" <a...@g...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"asia" <a...@w...pl> schreef in bericht
news:22165-1054881940@mail.hanslik.com.pl...
>
> Użytkownik "Luiza Groeneveld" <a...@g...nl> napisał w
wiadomości
> news:1XODa.262058$EU3.19625879@amsnews03.chello.com.
..
> >
> > Drozdzowe tez mozna mrozic,
>
> dzieki za odpowiedzi :)
> spora część ciasta juz zamrożona na kość, a resztę mieliśmy dziś na
> śniadanie - troche zostało na podwieczorek.
> tak w ogóle to to drożdżowe z orzechami jest genialne. Zwykły placek
> drożdżowy, ale zupełnie nie suchy, a ta górze orzechy włoskie - chyba
> przesmażone, sklejone masą karmelowa - pyszne to niesamowicie.
>
> Asia
>
Kobieto, nie kop lezacego... klawiature mam mokra po przeczytaniu
Twojego opisu ciasta. Chyba jednak sama tez cos dzisiaj upieke,
w koncu weekend nadchodzi.
Pozdrawiam i smacznego (uklucie zazdrosci)-Luiza.
============
www.pol-ned.tk
============
|