Data: 2006-07-06 18:14:06
Temat: Re: mrożenie fasolki i bobu
Od: "helen paar" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <w...@n...pl> napisał w wiadomości
news:e8ihkl$np6$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Moim zdaniem,fasolka nie nadaje się do zamrazania.Najlepiej wychodzi
> jednak w słoikach.Bób probowałem mrozić,ale obgotowany-tez nie
> bardzo.Natomiast ,robiłem w słoikach -zalac osoloną wodą i na 30min w
> piekarnik 100 stopni.
ten pomysłmi sie bardzo podoba - nawet bardziej niż mrożenie - zwłaszcza,
że jak rozumiem taki ze słoika jest gotowy od razu do jedzenia - ale mam
pytanie - jak ten słoik tak do piekarnika wstawię to nic mu się nie stanie?
w sensie nie wybuchnie czy coś w tym stylu? :)
zaniepokojona i bardzo zaciekawiona
helen paar
|