Data: 2004-09-27 19:38:55
Temat: Re: mrozenie twarogu
Od: "ktosia" <k...@U...o2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
wiadomości news:cj68il$shn$1@opal.icpnet.pl...
> Czy mozna zamrozic bialy ser, tzn taki zrobiony w domu?
> Mialam 4 litry kwasnego mleka i 4 slodkiego i wyszlo z tego troche sera.
Nie
> chcialabym zeby sie zepsul, a nie chce go tez przerabiac np. na nadzienie
do
> ruskich pierogow itp. Pyszny jest sam w sobie.
To tylko pomysl, nietetstowany przeze mnie:
do sloiczkow zapakowac z niewielka iloscia serwatki, zapasteryzowac, a
odcisnac po otwarciu sloika we wlasciwym czasie
Ktoska
|