Data: 2002-01-25 17:39:45
Temat: Re: naczynie do kie?kowania
Od: "Basia" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Asia Slocka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a2s3ue$4ur$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Basia"
> >trzeba pamietac zeby je ze 2 razy w ciagu dnia przeplukac, bo
> > zapaszek zlapia nie tego...
>
> A jak je płukasz żeby połowa nie spłynęła z wodą?
ze sloika przelewam przez sitko(dodatkowo na sitku pod bierzaca woda mozna
przeplukac) i potem siup - nazad do słoika;-)
W przypadku fasolki mung zlewam tak, zeby jak najwiecej lupinek splynelo a
przy okazji jak spadna na sitko to tez latwiej jest wybrac lupinki, bo
smaczne to one nie sa.
pozdrawiam
Basia
|