| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!nf1.ipartners.pl!news.ipartners.pl!i partners.pl!not-for-mail From: "Pawel" <p...@n...ld.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: nalewka z czerwonych porzeczek - jeszcze jedna watpliwosc Date: Tue, 26 Jul 2005 08:47:20 +0200 Organization: Internet Partners Lines: 21 Message-ID: <dc4mae$15rm$1@news2.ipartners.pl> References: <dbta4m$egd$1@news2.ipartners.pl> <dc02oe$svc$1@atlantis.news.tpi.pl> <dc233s$2otq$1@news2.ipartners.pl> <dc3kf7$f1v$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 157.25.164.221 X-Trace: news2.ipartners.pl 1122360462 38774 157.25.164.221 (26 Jul 2005 06:47:42 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: 26 Jul 2005 06:47:42 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:244334 Ukryj nagłówki > >>Lekkie zgniecenie bez uszkadzania pestek jest wskazane. Mam nadzieję, że | |
Zobacz także