Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.lodz.pl!new
s.us.edu.pl!mercury.newsgate.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: nieco OT tlumaczenia kulinarne-lisce curry
Date: 29 Apr 2000 09:47:45 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 29
Sender: r...@m...newsgate.pl
Message-ID: <002201bfb1ac$d150fbe0$160ca0d4@tea>
NNTP-Posting-Host: mercury.newsgate.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Complaints-To: n...@n...pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:27490
Ukryj nagłówki
-----Original Message-----
From: Izabela Sowula <i...@y...com>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 28 kwietnia 2000 22:11
Subject: Re: nieco OT tlumaczenia kulinarne-lisce curry
> Oczywiscie zgadzam sie, ze swieze liscie curry sa najlepsze, ale suszone
tez
>mozna dostac w sklepach, gdzie mozesz kupic przyprawy do kuchni
poludniowych
>Indii-Tamil Nandu i Sri Lanki(w miejscach gdzie sa duze skupiska Tamilow).
sorry za zlosliwosc, ale w Poznaniu to mamy duze skupiska rumunskich
Cyganow a Tamilow raczej nie uswiadczysz. Ale jezeli te liscie faktycznie
gdzies w Polsce dostac mozna do odszczekuje do ksiezyca moje wredne zarzuty.
>Zgadzam sie i jesli jestescie zainteresowani, to moge wkrotce podac kilka
>sprawdzonych przepisow z naszej tamilsko-polskiej kuchni.
>
>Iza
Dawaj dziewczyno.... fenugrik juz czeka w paczuszcze :-)))
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|