Data: 2002-01-04 19:19:33
Temat: Re: no to co dobrego jedliscie?
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> a écrit dans le message
news: 2...@4...com...
>
> >>
> >> Acha, przy okazji jeszcze sie pochwale, ze na swieta zrobilam pyszny
keks z
> >> wydawnictwa "Cordon bleu" czy jak to sie pisze, szkoda, ze juz nie ma,
ale
> >> chyba zrobie dzis.
>
> Ten Cordon Bleu to cala szkola kucharska! Niech teraz Ewa
> przejmie paleczke i cos o tym...
Jezeli to o mnie chodzi, to nie moge.
A. nie mam armat (= nie robie slodkich rzeczy)
B. wlasnie z Lyonu wrocilam... Ludzie, oni tam TYLKO flaki jedza... chyba
tam umre z glodu, w tym Lyonie...
Ewcia
ps. Cordon Bleu to filet indyczy nadzewany serem i szynka i panierowany...
--
Niesz !
|