Data: 2009-06-16 03:48:45
Temat: Re: noze kuchenne - roznice
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:h193l8$lag$1@news.onet.pl...
> Artur Lew wrote:
> > Marek Dyjor wrote:
> >> tylko że oni tych blatów nie odcinają, kupuje sie całe.
> > W Liroju kolo stolarni w stojaku jest tego czasami nawet kilkanascie
> > kawalkow... Przynajmniej w Rzeszowie :)
> > Ludzie po prostu docinaja na miejscu blat na dlugosc...
>
> drewniane? czy te zwykłe syfy z wiórówki, drewniane są zwykle na
zamówienie
> i trzeba zapłacić za całość.
W Praktikerze przycinają, w sklepach dla majsterkowiczów też. Nic też nie
stoi na przeszkodzie zamówić kilka wielkości desek, niektóre rozmiary nawet
w podwójnej czy potrójnej ilości - przydają się takie, gdy na jednej kroi
się chleb, na innej pomidory, na kolejnej ser czy wędliny.
|