Data: 2004-09-17 20:20:10
Temat: Re: ntg (pewnie)
Od: "Rendi" <glupi_login[NOSPAM]@interia.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:cifcln$b54$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Vefour.PL" <v...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:ustl4o83foxo$.17cl41x3xyibi$.dlg@40tude.net...
> > eee, bywały tu bardziej ntg tematy :) Formlanie na kucharza papierów nie
> > potrzebujesz (w rozumieniu prawnego wymogu), technikum po liceum to
chyba
> > niezbyt dobry pomysł, lepiej się "wstrzelić" w dobrego szefa. Sorry,
> > mógłbym Ci polecić kilka francuskich szkół, ale to problem języka i
> > astronomicznych kosztów,
>
> A to nie jest tak, że tzw. "hotelarze" kształcą kucharzy? Bo barmana po
> hotelarzu to znałam, więc może i dla kucharzy tam są profile?
> Pozdrawiam, Agata
>
u mnie w bstoku w mojej szkole są kursy wieczorowe dla kucharzy... :) Mi to
nie potrzebne.. bo już niedługo będe miał papierek że jestem kucharzem:)
|