Data: 2004-03-17 20:38:26
Temat: Re: obiadowe pytanie
Od: "Hanna Burdon" <h...@n...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Lia" <L...@a...poczta.onet.pl> wrote in message
news:9mjsxyp6bghh.dlg@iska.from.poznan...
> > Tylko że kuskus to już obowiązkowo wymaga sosu. IMHO oczywiście.
> No mozna go tylko wymieszac z łyzeczką masła, tak samo mozna z ryzem. I
do
> kuskusu mozna dodac drobno pokrojoną czerwoną paprykę - tez od razu
inaczej
> wyglada i smakuje.
> Wszystko to kwestia smaku i wyobrazni :)
A ja do kuskusu lubię dużo ostrego sosu, najlepiej z chili albo jalapeno.
:-) Poza tym gotuję, a w zasadzie moczę kuskus w bulionie, nie w wodzie,
często z dodatkiem oliwy z oliwek, a czasem z sokiem z cytryny (zależy, do
czego ten kuskus).
Hania
|