Data: 2002-05-04 19:17:38
Temat: Re: ocet balsamiczny
Od: n...@y...com (Ewa, siostra Ani)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 04 May 2002 22:52:04 +0200, Gaja <g...@p...onet.pl> wrote:
>Czesc!
>
>Czytam grupe od kilku miesiecy ,do tej pory sie nie odzywalam.
>Znalazlam duzo ciekawych informacji i postanowilam poprosic Was o pomoc.
>
>Czytalam rozne przepisy w ktorych jednym z skladnikow byl ocet
>balsamiczny.Zastanawia mnie jaki ma smak ,zapach i do jakich salatek
>nalezy go uzywac.
>Szukalam na www.Ale nie znalazlam zadnych interesujacych mnie informacji.
>
>GAJA
>
>p.s wiem ,ze jest wytwarzany z biaego wina ,ktore lezakuje w dosyc dlugo
> w debowych beczkach.
>
Niestety, nie przypomina niczego, trzeba bo prostu sprobowac. Moge
tylko powiedziec, ze ma inny niz "octowy" smak
Ewcia
(fanka octu malinowego)
Niesz !
|