| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news1.ebone.net!news.ebone.net!news.tele.dk !134.222.94.5!npeer.kpnqwest.net!news2.kpn.net!news.kpn.net!news1.kpn.net!212.1 15.192.220.MISMATCH!news2.zeelandnet.nl!dreaderd.zeelandnet!not-for-mail From: "Danka" <j...@z...nl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <3a8d5b36$1@news.vogel.pl> Subject: Re: ocet winny:bialy i czerwony-do czego? Date: Fri, 16 Feb 2001 19:09:44 +0100 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Lines: 25 Message-ID: <3a8d6cea$0$51972@news2.zeelandnet.nl> NNTP-Posting-Host: kbl-gs397.zeelandnet.nl X-Trace: dreaderd.zeelandnet 982346986 51972 62.238.65.143 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:44226 Ukryj nagłówki No wlasnie. Kilka dni temu zadalam prawie identyczne pytanie: ktory jest | |
Zobacz także