Data: 2004-03-08 18:28:09
Temat: Re: opiekacz do kanapek
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> robi sie z tego takie omletowate wnetrze.
>
>Właśnie zastanawiałam się czy jak dam jajo, to nie wypłynie mi wszystko,
>mój mężczyzna bardzo lubi kanapki maczane w jajku, z wędliną i żółtym serem
>i tak zapiekane na patelni.
>
przeczytaj jeszcze raz - jajo to ma byc jako to spoiwo - na
prawde nieproporcjonalnei malo jaja do tartego sera. jajo ma
trzymac to w sobie. a robi tonaprawde najlepiej, jak jest
najpierw porzadnie u bite. do tego dosypac sera. nie bedzie suche
mimo braku pomidora ;)))))))) poniewaz jajo jest ubite i
puszyste, robi sie cos jak omlet-suflet. nie wyplywa jajo, raczej
ser....wiec jak chcesz dogodzic milemu to moze tego jaja nie bij
za bardzo?
trys
>> pomidora
>> nie lubie w sordku bo sie zaparza i jest jakis taki spaskudnialy.
>
>faktycznie pomidor trochę dziwny, ale nauczyła mnie tego koleżanka, która
>robi takie kanapki z bułek i jak nie ma pomidora to są tak suche, że żaden
>sos nie pomoże później.
>
>> ale machina niestety jest troche zawalidroga...zaczelismy od
>> kanapek takich pare razy w tygodniu...teraz dobrze, jesli sie
>> robi dwa raazy do roku
>
>Mam nadzieję, że nam nie znudzi się za szybko... dobrze, że czajnik
>elektryczny się tak szybko nie nudzi ;)
>
>Koko-sanka
K.T. - starannie opakowana
|