Data: 2002-09-04 19:18:01
Temat: Re: ostra czerwona papryka - pomocy!
Od: "Dario" <D...@i...nu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zpruboj wlac troche octu winnego albo balsamicznego
Dario
"defric" <d...@w...pl> schreef in bericht
news:al5i97$v6s$1@pingwin.acn.pl...
> wlozylam do gara mala czerwona ostra papryczke
> zwykle na ogniu taka sobie podpiekam i zjadam do obiadu lub chleba
> pogryzajac po trochu, wiec ostrosc owej rosliny nie jest mi obca
> jednak ta super gigant papryczka zepsula mi potrawe
> jedna, jedyna czerwona, niepozorna papryczka...
> oczywiscie potrawy nie da sie zjesc, nawet mnie wygina...
> i co teraz?
> czy jest jakis sposob na wyeliminowanie ostrosci?
> cos w stylu "wloz pol ziemniaka nie obranego" albo "wrzuc skorke od
chleba"?
>
> defric
>
> P.S. nie mam chleba ;)
>
|