Data: 2006-04-19 21:36:59
Temat: Re: owoc chuchu - jak i z czym?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 19 avril 2006 ? 23:24:38, dans <qUx1g.177$sh.152@trnddc07> vous écriviez
:
> "Joan" <s...@v...pl> wrote in message news:e264gv$lub$1@news.onet.pl
>> Czy ktos wie moze, co mozna przyrzadzic z owoca chuchu?
> Chuchu (chayote)
chayotte... ale i tak dobrze ze rozszyfrowales :)
> Byle dodac duzo aromatycznych dodatkow, troche tluszczu i ostrych przypraw,
> bo samo chayote smakuje jak (prawie) nic.
Ma bardzo delikatny smak, wlasnie dlatego staram sie go nie zatluc
dodatkami. I robie tradycyjnie gratin, czyli purée zapiekane z
tartym serem.
Ewcia
--
Niesz
|