Data: 2005-11-23 07:59:19
Temat: Re: [p] jablka pieczone
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 21 Nov 2005 11:01:56 +0100, Theli <g...@w...pl> wrote:
>Krysia Thompson napisał(a):
>
>>
>> Ja robie na wylot...inaczej mi sie nie udaje :P
>
>Zaluj, ten syrop, ktory zbiera sie w srodku jest wlasnie najlepszy :)
>
>
>th
ale u mnie , jak sie syrop wylewa, to razem z sokiem jablkowym i
zageszcza to przez parowanie, jak siedzi w piekarniku...poza tym
ja przedawkowuje syrop (golden syrup) i w sumie polewam nim cale
jakblka, aznim wejda do piekarnika...tak, jak lubie duzo sosu
miesnego tak lubie duzo sosu owocowego :)))
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|