« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news. lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: parmezan - skad? Date: Fri, 25 Jul 2003 14:03:44 +0200 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 3 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <b...@s...re> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1059134426 20139 212.182.104.10 (25 Jul 2003 12:00:26 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Jul 2003 12:00:26 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:166400 Ukryj nagłówki nie pamietam dokladnie ceny ale dobry parmezan na Sycyli kosztowal ok. 60 |
Zobacz także