Data: 2000-07-22 06:44:43
Temat: Re: parowki
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
M.W. <t...@f...onet.pl> wrote:
> Krzysztof Kleist napisa"(a) w wiadomości: ...
> >
> >Krzysztof napisa"(a) w wiadomości:
> <_UVd5.29161$pD2.596541@news.tpnet.pl>...
> >>Ugotowalem dzisiaj parowki.
> >>Byly pyszne.
> >>
> >>gratuluje!
> >teraz mozesz przejsc do kolejnego etapu wtajemniczenia kulinarnego-sproboj
> >ugotowac jajko-na poczatek na twardo;)
> >pozdrawiam:)
>
>
> EEEE tam na twardo to pryszcz...
> Niech ugotuje na miekko tak zeby bialko bylo sciete a zoltko nie :-)))))))
>
> I wtedy sie chwali
>
> Marek
E, sztuka to tak ugotowac jajko, zeby zoltko bylo scieta, a bialko
plynne.
Wladyslaw
|