Data: 2010-11-04 01:03:10
Temat: Re: pasztet w maszynce do chleba?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"zlotowinfo" <u...@g...pl> wrote in message
news:iaseiq$8mp$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4cd16112$0$27039$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>> "zlotowinfo" <u...@g...pl> wrote in message
>> news:iarmjt$dis$1@inews.gazeta.pl...
>>> Użytkownik "kogutek" <k...@v...pl> napisał w wiadomości
>>> news:0ef8.00000171.4cd127cf@newsgate.onet.pl...
>>>>> w sumie samo pieczenie ma
>>>>> jakiś przepisik, przyprawy
>>>>>
>>>> Bana na Googlach dostałeś? Wyrazy współczucia dla użytkowników grup. >
>>> czyli da się? ma to sens w maszynce do pieczenia chleba?
>>>
>>> raczej piszą o piekarnikach
>>> a to chyba inne temperatury więc i czas pieczenia
>>
>> Mięsa piecze się w wyższych temperaturach niż chleb, więc istniejąca
>> opcja brązowej skórki może dać za niską temperaturę.
> no cóż szkoda, chciałem maksymalnie wykorzystac zakup
> pamiętam jak moja ciocia ś.p. takowy piekła całą formę
> tylko to w gazowym piecyku, niestety mam uszkodzony :/
Nie da się naprawić? Były (i są) jeszcze prodiże...
http://www.nokaut.pl/prodize/prodiz-prumel-ppg-92.ht
ml
Są jeszcze minipiekarniki, z termoobiegiem, z rożnem - spokojnie na pasztet
wystarczą.
|