Data: 2010-11-03 23:33:08
Temat: Re: pasztet w maszynce do chleba?
Od: "kogutek" <k...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4cd16112$0$27039$65785112@news.neostrada.pl...
> >
> > "zlotowinfo" <u...@g...pl> wrote in message
> > news:iarmjt$dis$1@inews.gazeta.pl...
> >> Użytkownik "kogutek" <k...@v...pl> napisał w wiadomości
> >> news:0ef8.00000171.4cd127cf@newsgate.onet.pl...
> >>>> w sumie samo pieczenie ma
> >>>> jakiś przepisik, przyprawy
> >>>>
> >>> Bana na Googlach dostałeś? Wyrazy współczucia dla użytkowników grup. >
> >> czyli da się? ma to sens w maszynce do pieczenia chleba?
> >>
> >> raczej piszą o piekarnikach
> >> a to chyba inne temperatury więc i czas pieczenia
> >
> > Mięsa piecze się w wyższych temperaturach niż chleb, więc istniejąca opcja
> > brązowej skórki może dać za niską temperaturę.
> no cóż szkoda, chciałem maksymalnie wykorzystac zakup
> pamiętam jak moja ciocia ś.p. takowy piekła całą formę
> tylko to w gazowym piecyku, niestety mam uszkodzony :/
>
Na opakowaniu gotowej mieszanki na chleb jest napisane że ok 200 stopni. To
mniej więcej tyle ile potrzeba do upieczenia pasztetu. A nawet trochę więcej. To
co chcesz zrobić może się udać. Jeśli piekę chleb w piekarniku ustawionym na
prawie 5 a pasztet jak jest ustawiony na niecałe 4. Sam musisz spróbować.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|