Data: 2010-11-03 19:53:03
Temat: Re: pasztet w maszynce do chleba?
Od: "zlotowinfo" <u...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
news:4cd16112$0$27039$65785112@news.neostrada.pl...
>
> "zlotowinfo" <u...@g...pl> wrote in message
> news:iarmjt$dis$1@inews.gazeta.pl...
>> Użytkownik "kogutek" <k...@v...pl> napisał w wiadomości
>> news:0ef8.00000171.4cd127cf@newsgate.onet.pl...
>>>> w sumie samo pieczenie ma
>>>> jakiś przepisik, przyprawy
>>>>
>>> Bana na Googlach dostałeś? Wyrazy współczucia dla użytkowników grup. >
>> czyli da się? ma to sens w maszynce do pieczenia chleba?
>>
>> raczej piszą o piekarnikach
>> a to chyba inne temperatury więc i czas pieczenia
>
> Mięsa piecze się w wyższych temperaturach niż chleb, więc istniejąca opcja
> brązowej skórki może dać za niską temperaturę.
no cóż szkoda, chciałem maksymalnie wykorzystac zakup
pamiętam jak moja ciocia ś.p. takowy piekła całą formę
tylko to w gazowym piecyku, niestety mam uszkodzony :/
|