Data: 2010-11-03 13:18:09
Temat: Re: pasztet w maszynce do chleba?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"zlotowinfo" <u...@g...pl> wrote in message
news:iarmjt$dis$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "kogutek" <k...@v...pl> napisał w wiadomości
> news:0ef8.00000171.4cd127cf@newsgate.onet.pl...
>>> w sumie samo pieczenie ma
>>> jakiś przepisik, przyprawy
>>>
>> Bana na Googlach dostałeś? Wyrazy współczucia dla użytkowników grup. >
> czyli da się? ma to sens w maszynce do pieczenia chleba?
>
> raczej piszą o piekarnikach
> a to chyba inne temperatury więc i czas pieczenia
Mięsa piecze się w wyższych temperaturach niż chleb, więc istniejąca opcja
brązowej skórki może dać za niską temperaturę.
|