Data: 2003-11-16 20:40:06
Temat: Re: patent na canneloni
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik dorka napisał:
> Justyna, kup takie srednicowo circa 4 cm. Ja napycham przy pomocy palca,
> najpierw z jednej strony do polowy, potem z drugiej dopycham, calosc procesu
> "farszowania" jednej rurki nie zajmuje wiecej niz minute. Rury prosto z
> pudla, nie obgotowuje, potem same zmiekna. Towarzystwo sosu zrobi swoje.
>
> Serdecznosci
> Dorota
>
No ja wlasnie tak robilam z tymi cienkimi, kupie teraz grube i bedzie
ok, juz myslalam ze bede tylko lasagne robic
a wole canneloni, jakos bardziej estetycznie na talerzu wygladaja. ;)
--
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
Nawet ząb bywa wstawiony!
|