| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "andy" <andyro @ poczta. onet. pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: peklowanie Date: Thu, 17 Jun 2004 13:08:14 +0200 Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl Lines: 9 Message-ID: <caru2u$2eb$1@korweta.task.gda.pl> References: <carru4$1k3$1@nemesis.news.tpi.pl> <0...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: ahd175.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: korweta.task.gda.pl 1087470494 2507 83.25.185.175 (17 Jun 2004 11:08:14 GMT) X-Complaints-To: a...@n...task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 17 Jun 2004 11:08:14 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:205016 Ukryj nagłówki kg. mięsa zalejesz szkalnka wody, chyba ze peklujesz w wannie. trzeba dobrac | |
Zobacz także