Data: 2005-04-06 16:49:15
Temat: Re: pieprz cytrynowy polecam
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 06 Apr 2005 13:17:04 +0200, Waćpanna lub Waćpan *medea*, w
wiadomości news:<news:d30gf3$674$1@proxy.provider.pl> zawarł, co następuje:
> Pojawiło się ostatnio (albo ja dopiero odkryłam) coś takiego, jak pieprz
> cytrynowy (z Kamisa). Jest IMO świetny, zwłaszcza do ryb, ale do
> zwykłych mięs także, grubo zmielony, bardzo aromatyczny. Wiem, że tego
> typu przyprawy nie są mile widziane na tej grupie, ale warto spróbować :-).
skoro nie jest mile widziane, to co mam w składzie?
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|