Data: 2004-11-25 22:57:47
Temat: Re: pierniczki - można piec od razu?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 25 Nov 2004 17:57:56 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Iwona M.*, w
wiadomości news:<news:co52rg$5nm$1@mamut1.aster.pl> zawarł, co następuje:
> zrobiłam ciasto na Pierniczki Anki i jest tak pyszne, że najchętniej
> upiekłabym parę już dziś. Powiedzcie mi proszę, czy coś wyjdzie z takiego
> ciasta? Czy jednak powinnam poczekać do jutra, jak jest w przepisie? Ta masa
> jest przepyszna...
poczekaj, masa się lepiej zwiąże i jutro będzie się ją łatwiej wałkowało
przejdzie też smakiem IMO (ciasto po 24h jest smaczniejsze od świeżego :))
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|