Data: 2004-10-27 21:18:21
Temat: Re: pierogi ruskie
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 27 octobre 2004 ŕ 14:48:35, vous écriviez :
> jest jeszcze klopot z bialym serem
> nigdzie go tu nie widzialam
> macie moze jakies pomysly czym zastapic bialy ser w pierogach ruskich,
> by jak najmniej stracily swoj charakterystyczny, jakze cudowny dla
> podniebienia smak?
Przeczytaj watek tutaj :
http://minilien.com/?1FAqw232x6
Mam dokladnie takie same problemy jak ty z bialym serem (z tych samych
przyczyn zreszta) wiec technologie produkcji bialego sera i ruskich
pierogow za granica juz dokladnie opracowalam (i wielkrotnie
przecwiczylam).
Aha, jezeli nie mesz doswiadczenia z pierogami to zrob (lub kup
gotowe) nalesniki, i nedziewaj je nadzieniem do pierogow. Sensacje
takie same :)
Ewcia
--
Niesz
|