Data: 2006-08-23 17:53:49
Temat: Re: pochwalę si
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote in message
news:9423138050$20060823192056@ewcia.kloups...
>
> Le mercredi 23 aout 2006 ŕ 01:02:48, dans
> <ecg2h7$8nb$2@atlantis.news.tpi.pl> vous écriviez :
>
>
>>> Sprobuj ugotowac zwykle (tzn. zolte juz) banany, zwyczajnie w osolonej
>>> wodzie (obrane ze skorki). Zobaczysz ze bedziesz zaskoczony
>>> rezultatem : wychodzi bardzo dobre warzywo.
>
>> Naprawdę? Nie omieszkam spróbować. A do czego to będzie pasować? Czy też
>> dobre samo w sobie?
>
>
> Samo w sobie to jest dobre, ale smak jest delikatny, wiec lepiej podac
> jako dodatek. Osobiscie jadlam ze smazona ryba (sztokfiszem...) a
> pozniej z miesem w sosie wlasnym. Oczywiscie polecam ci to drugie (chyba
> ze znalazles
> juz jakies zrodlo sztofisza...).
>
> Ewcia
Sztokfisz to zwykły suszony bez soli dorsz, inna nazwa - wątłusz
|