Data: 2001-11-05 14:46:38
Temat: Re: podsmażone pieczarki i co dalej?
Od: "magdary" <m...@p...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Witam
> > Znowu zostałam obdarowana czymś.. to coś to dwa słoiki podsmażonych
> > pieczarek.
> > Czy oprócz zjedzenia na ciepło samych coś jeszcze można z tego zrobić?
> dodać
> > do jakiegoś farszu, sosu itp? Przydałoby się coś na obiad dziś
wymyśleć..
> > Dzięki z góry
> >
> > Magda
> >
> no... zupka pieczarkowa jak marzenie
> lub tradycyjna - "polska" pizza,
> albo tarta pieczarkowa,
> albo pieczarki w smietanie,
> w ostateczności ugotować kapuchę kiszona i zrobić farsz do pierogów,
> ale to trochę pracochłonne.
> ula.
wiem:) ugotuję kapustę i zrobię naleśniki:))))) będą paszteciki jak na
wigilię u mojej mamy:)
no ale ona robi z prawdziwymi grzybami... więc będą trochę oszukane:))
Dziękuję
Magda
|