| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.icp.pl!topaz.icpnet.pl!not-for-mail From: "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: polewa do eklerow - jak? Date: Wed, 30 Jun 2004 13:34:59 +0200 Organization: An ICP news server Lines: 12 Message-ID: <cbu8h0$pac$1@topaz.icpnet.pl> References: <cbrnf0$c8j$1@topaz.icpnet.pl> <cj1us17n3n8k$.dlg@czarodziejka.net> NNTP-Posting-Host: c123-212.icpnet.pl X-Trace: topaz.icpnet.pl 1088595296 25932 62.21.123.212 (30 Jun 2004 11:34:56 GMT) X-Complaints-To: c...@i...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 30 Jun 2004 11:34:56 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:206276 Ukryj nagłówki > Nie mam przepisu, ale intuicyjnie zrobiłabym na śmietance, gotowanej z | |
Zobacz także