| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!n ewspeer.tds.net!216.168.1.162.MISMATCH!sn-xt-sjc-02!sn-xt-sjc-01!sn-xt-sjc-08!s n-post-sjc-01!supernews.com!corp.supernews.com!not-for-mail From: Magdalena Bassett <i...@b...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: półfrancuskie... Date: Fri, 02 Feb 2007 11:37:16 -0800 Organization: Posted via Supernews, http://www.supernews.com Message-ID: <1...@c...supernews.com> User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 X-Accept-Language: en-us, en MIME-Version: 1.0 References: <032601c74545$01e519c0$1e20a8c0@hnet.pl> <epvr0u$inh$1@inews.gazeta.pl> <1...@c...supernews.com> <eq01ia$dna$1@inews.gazeta.pl> In-Reply-To: <eq01ia$dna$1@inews.gazeta.pl> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Complaints-To: a...@s...com Lines: 21 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:290232 Ukryj nagłówki >> Ciasto francuskie robi sie poprzez walkowanie ciasta jak na makaron i | |
Zobacz także