| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!newsfeed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: JerzyN <0...@m...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pomidorowy przecier - pasteryzacja Date: Tue, 11 Oct 2005 17:16:10 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 13 Message-ID: <digktm$16n$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <43496cc9$0$5422$f69f905@mamut2.aster.pl> <did16n$r83$1@nemesis.news.tpi.pl> <dietda$j6r$1@inews.gazeta.pl> <434b9daa$1@news.home.net.pl> NNTP-Posting-Host: dqy225.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1129043702 1239 83.24.184.225 (11 Oct 2005 15:15:02 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 11 Oct 2005 15:15:02 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.6 (Windows/20050716) X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <434b9daa$1@news.home.net.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249749 Ukryj nagłówki @nn napisał(a): | |
Zobacz także