Data: 2001-09-17 05:38:02
Temat: Re: pomocy!!!
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
iza <i...@h...pl> wrote:
> > Zdecydoanie zamrozic. A jezeli wekowac, to dlugo sterylizowac. Fasola,
> > jak inne straczkowe zawiera duzo bialka i w zle przygotowanych, lub za
> > dlugo trzymanych slojach moga rozwinac sie bakterie beztlenowe
> > produkujace jad kielbasiany.
> >
>
> jejku troche mnie przestraszyles....
> ja niestety wszystko wlozylam do sloikow...
> od jutra... moj maz bedzie jadl fasolke...ze sloikow :)))
>
>
Jezeli robilas juz mieso w sloikach z dobrym skutkiem to i fasolka
powinna Ci sie udac, tyle ze rezim jej produkcji i czas przechowywania
powinien byc taki jak miesa, a nie np. kompotow.
Wladyslaw
|