Data: 2001-11-25 13:50:09
Temat: Re: pomocy!
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik AgataW <a...@g...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9tqslo$l8p$...@n...tpi.pl...
> ..Joluś, a ja tam pod Toba jakis lukier od Ciebie z mojego
> archiwum wrzuciłam...Jeżeli uznasz, że coś warto skorygować w
> przepisie po podaniu rodzaju ciasta przez solenizantkę Kasię Orzeł
> - koryguj....:)
> AgataW.
ojej, to fajnie, ze podalas, bo dziewczyna sie spieszy :))
to jeszcze dodam, ze jakby ciasto z blachy bylo, takie wieksze i mogloby
pachniec lukrem pomaranczowym to mozna
25 dkg cukru pudru
1 sparzona pomarancza
kilka kropli aromatu rumowego
cukier puder utrzec z sokiem pomaranczowym i zapachem rumowym i polukrowac
ciasto, mozna przyozdobic cieniutko obranymi paseczkami skorki pomaranczowej
expresowo Jola L-L
|