Data: 2002-08-31 13:49:31
Temat: Re: pomocy-jak podgrzac pite
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 31 Aug 2002 15:38:47 +0200, "Mekis" <m...@w...pl> wrote:
>Witam Szanowne Towarzystwo!
>
>Mam problem - jak w temacie.
>Przywiozlam pity z Grecji i opis w instrukcji niewiele mi mowi, bo jest po
>grecku :)
>Probowalam juz wlozyc zamrozone do piekarnika i rozmrozone do piekarnika,
>ale wychodzą za suche i lamia sie przy probie zwiniecia :(
>
>Bardzo prosze o wszelkie sugestie i pomysły
>
>Dzisiaj wieczorem musze tym nakarmic gosci...
>
>Pozdrawiam
>
>Limonka
>
>
przykryc z lekka zwilzona scierka w tym piekarniku, albo sucha
scierka na bardzo krotko do mikrofali, i tak trzymac w tej
scierce az do podania, bo jak sie schlodzi to wyschnie i
dokumentnie zdretwieje ;)
Krys
Krys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|