Data: 2005-01-09 15:20:46
Temat: Re: pomocy - menu na imprezę
Od: Tucherka <p...@N...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kasia napisał(a):
> Kochani, moja mama musi zorganizować małe przyjęcie, na około 13 osób...
> Problem w tym, że muszą to być potrawy, które będzie mogła przygotować
> poprzedniego wieczoru i chwilkę przed imprezą po prostu podgrzać
> /prawdopodobnie goście pojawią się razem z nią po pracy, no i to utrudnia
> sprawę/
> Bardzo was proszę o jakieś sprawdzone przepisy.
> Pozdrawiam Kasia
>
>
Witaj :)
Moja propozycja to po prostu zrobić dzień wcześniej lub nawet dwa beufa
strogonowa...pyszna potrawa...wytarczy podgrzac i podac do miseczek z
chlebkiem lub bulka francuska..
Mozna tez zrobic paszteciki z czerwonym barszczem...i podac barszczyk w
filizankach...
lub wegierska zupe gulaszowa z chlebem lub bez..
do tego wszystkiego oczywiscie pasuje czerwone wino...a na deser...mozna
zrobic faworki (chrust jak kto woli)
|